НАПРАВЕТЕ ТРАЈНА СЛИКА

Направете слика на дрво, плексиглас или пластика, многу лесно само испратете ја вашата омилена фотографија на нашата адреса или добро скенирана на e-mail и порачајте подарок и изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛНИ

Испечатете слика, лого, текст... по избор на Вашата маска или на Вашиот мобилен. Цена за печатење - 200ден.

Повеќе...

НЕ Е СЕЕДНО КОЈ ГО МЕРИ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Нови часовници на стакло, одберете фотографија...

Повеќе...

МАГИЧНИ ЧАШИ

Ново ва нашата понуда. Можност да порачате чаша со Вашиот омилен лик, а тој да се појави одкако ќе турите топла вода или млеко....

Повеќе...

ПЕЧАТИ

Нарачајте печат по ексклузивна цена и испорака на адреса за само 1 ден. Испратете решение по факс или на е-маил...

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Голем е изборот на материјали што изгравирани изгледаат ексклузивно, можат со успешност да се искористат како репрезентативен материјал.

Повеќе...

ПРИВЕЗОЦИ

Со помош и со доработка на ласерската технологија постои можност за изработка на многу различни привезоци за клучеви. Привезоците се покажале како добар рекламен материјал, зашто долго останува врзан за клучевите.

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ


БЕЛИ ЧАШИ

Интересно и корисно. Подарете чаша, со слика по Ваш избор. Направете изненадување - МАГИЧНА ЧАША .... сликата се појавува одкако во неа ќе турите топла вода, топло млеко и сл.

МАГИЧНА ЧАША


МАГИЧНА ЧАША

Чашата е црна....Турете топла вода, топло млеко.... сликате ќе се појави. Добар трик за полесно да ги натерате децата да пијат чај или млеко.