НАПРАВЕТЕ ТРАЈНА СЛИКА

Направете слика на дрво, плексиглас или пластика, многу лесно само испратете ја вашата омилена фотографија на нашата адреса или добро скенирана на e-mail и порачајте подарок и изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛНИ

Испечатете слика, лого, текст... по избор на Вашата маска или на Вашиот мобилен. Цена за печатење - 200ден.

Повеќе...

НЕ Е СЕЕДНО КОЈ ГО МЕРИ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Нови часовници на стакло, одберете фотографија...

Повеќе...

МАГИЧНИ ЧАШИ

Ново ва нашата понуда. Можност да порачате чаша со Вашиот омилен лик, а тој да се појави одкако ќе турите топла вода или млеко....

Повеќе...

ПЕЧАТИ

Нарачајте печат по ексклузивна цена и испорака на адреса за само 1 ден. Испратете решение по факс или на е-маил...

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Голем е изборот на материјали што изгравирани изгледаат ексклузивно, можат со успешност да се искористат како репрезентативен материјал.

Повеќе...

ПРИВЕЗОЦИ

Со помош и со доработка на ласерската технологија постои можност за изработка на многу различни привезоци за клучеви. Привезоците се покажале како добар рекламен материјал, зашто долго останува врзан за клучевите.

Повеќе...

ВАШИТЕ ФОТОГРАФИИ НАПРАВЕТЕ ГИ ТРАЈНИ


СЛИКА НА ПЛЕКСИГЛАС

Одличен подарок за секоја прилика. Одберете материјал, дрво, плексиглас, пластика и Вашата фотографија направете ја вистински вечна. Во можност сме да ја пренесеме на секој материјал.

СЛИКИ НА ДРВО

Печатена слика директно на дрво. Големина 30х20см - 600ден. Големина 20х15см - 400ден. Дрвото е спремно за на ѕид, постоље + 200ден.

СЛИКИ НА СТАКЛО

Брз и едноставен начин да ја направите Вашата слика трајна. Интересен подарок. Цена на слика на стакло со димензија 230х180см е 400ден.