НАПРАВЕТЕ ТРАЈНА СЛИКА

Направете слика на дрво, плексиглас или пластика, многу лесно само испратете ја вашата омилена фотографија на нашата адреса или добро скенирана на e-mail и порачајте подарок и изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛНИ

Испечатете слика, лого, текст... по избор на Вашата маска или на Вашиот мобилен. Цена за печатење - 200ден.

Повеќе...

НЕ Е СЕЕДНО КОЈ ГО МЕРИ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Нови часовници на стакло, одберете фотографија...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ

Чаши за чај, магични чаши за чај...подарок, изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТИ

Нарачајте печат по ексклузивна цена и испорака на адреса за само 1 ден. Испратете решение по факс или на е-маил...

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Голем е изборот на материјали што изгравирани изгледаат ексклузивно, можат со успешност да се искористат како репрезентативен материјал.

Повеќе...

ПРИВЕЗОЦИ

Со помош и со доработка на ласерската технологија постои можност за изработка на многу различни привезоци за клучеви. Привезоците се покажале како добар рекламен материјал, зашто долго останува врзан за клучевите.

Повеќе...

ВАШИТЕ ФОТОГРАФИИ НАПРАВЕТЕ ГИ ТРАЈНИ


Слика на дрво

Одличен подарок за секоја прилика. Одберете материјал, дрво, кристал, камен, плексиглас... и Вашата фотографија направете ја вистински вечна. Во можност сме да ја пренесеме на скоро секаков материјал.

СЛИКИ НА ДРВО


ДРВО 30х20см

Печатена слика директно на дрво. Големина 30х20см - 800ден. Големина 20х15см - 500ден. Дрвото е спремно за на ѕид, постоље во форма на штафелај + 50ден.

СЛИКИ НА СТАКЛО


Кристал

Брз и едноставен начин да ја направите Вашата слика трајна. Интересен подарок. Цена на слика на стакло со димензија 230х180см е 400ден.

СЛИКИ НА КАМЕН


Трајна слика печатена на црн камен, отпорна на надворешни влијанија. Димензија на каменот 19см х 14см. Цена 500 денари. Срце - 600 ден.

СЛИКИ НА РАЗНИ ПОДЛОГИ


за на ѕид

Изработка на слики за на ѕид од многу лесен материјал кој е отпорен на секакви надворешни влијание. Може да се изработи во различни големини, максимална големина на слика 60см х 90см. Цена за слика А5 формат - 150ден. А4 - 300ден.

Слика на сложувалка - Магнетна сложувалка А5 формат - 150 ден., сложувалка А4 формат - 150 ден. и сложувалка со држач 350 ден.

Слика на магнет може да се изработи во разни големини, цените почнуваат од 100 ден. за магнет 10х7см, голем избор на магнети-сувенири по цена од 70ден.