НАПРАВЕТЕ ТРАЈНА СЛИКА

Направете слика на дрво, плексиглас или пластика, многу лесно само испратете ја вашата омилена фотографија на нашата адреса или добро скенирана на e-mail и порачајте подарок и изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛНИ

Испечатете слика, лого, текст... по избор на Вашата маска или на Вашиот мобилен. Цена за печатење - 200ден.

Повеќе...

НЕ Е СЕЕДНО КОЈ ГО МЕРИ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Нови часовници на стакло, одберете фотографија...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ

Чаши за чај, магични чаши за чај...подарок, изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТИ

Нарачајте печат по ексклузивна цена и испорака на адреса за само 1 ден. Испратете решение по факс или на е-маил...

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Голем е изборот на материјали што изгравирани изгледаат ексклузивно, можат со успешност да се искористат како репрезентативен материјал.

Повеќе...

ПРИВЕЗОЦИ

Со помош и со доработка на ласерската технологија постои можност за изработка на многу различни привезоци за клучеви. Привезоците се покажале како добар рекламен материјал, зашто долго останува врзан за клучевите.

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ


ЗАПАЛКИ

Доколку сакате да оставите Ваш белег, внимавајте тој да биде траен. Во можност сме да ви изработиме фул колор печатени и гравирани рекламни материјали.

ЗАПАЛКИ


БЕЛА

Имаме на понуда различни врсти запалки, на кои можеме да го испечатиме вашето лого во оригиналните бои. Печатиме и на ваши запалки. Цените зависат од количината и дизајнот за печатење. Во можност сме да испечатиме и само една запалка по порачка.

ПЕНКАЛА


Печатење и гравирање на пенкала. Не сте обврзани да порачувате големи количини. Може да испечатиме и едно пенкало. Сетови пенкала за посебни прилики.

НОТЕСИ


Нотеси, роковници, бележници и сл... може да бидат гравирани или печатени во боја. Печатење на нотес со димензија на печат од околу 9х5см - 60 денари. Цената зависи од количината и припремата.

ПРИВЕЗОЦИ


Дрвени, од плексиглас, метални, гравирани или печатени во фул колор. Голем избор со цени од 50 денари. Можност за изработка на пробен примерок.