НАПРАВЕТЕ ТРАЈНА СЛИКА

Направете слика на дрво, плексиглас или пластика, многу лесно само испратете ја вашата омилена фотографија на нашата адреса или добро скенирана на e-mail и порачајте подарок и изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛНИ

Испечатете слика, лого, текст... по избор на Вашата маска или на Вашиот мобилен. Цена за печатење - 200ден.

Повеќе...

НЕ Е СЕЕДНО КОЈ ГО МЕРИ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Нови часовници на стакло, одберете фотографија...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ

Чаши за чај, магични чаши за чај...подарок, изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТИ

Нарачајте печат по ексклузивна цена и испорака на адреса за само 1 ден. Испратете решение по факс или на е-маил...

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Голем е изборот на материјали што изгравирани изгледаат ексклузивно, можат со успешност да се искористат како репрезентативен материјал.

Повеќе...

ПРИВЕЗОЦИ

Со помош и со доработка на ласерската технологија постои можност за изработка на многу различни привезоци за клучеви. Привезоците се покажале како добар рекламен материјал, зашто долго останува врзан за клучевите.

Повеќе...

Гравирање


Макспринт е фирма со долгогодишно присуство на пазарот во повеќе дејности. Во полето на ласерското гравирање се занимава повеќе од 10 години. Ласерската технологија е се по пристутна во сите сфери на работењето, поради можноста за гравирање на секакви материјали.

Доколку сакате да оставите Ваш белег, внимавајте тој да биде траен. Гравирањето е процес на одземање на матерјал од површината на предметите. Со наша помош тоа можа да го изведите со ласерска прецизност. Сите производи што ќе ги видите на нашата страна, се комплетно наша изработка и истите може да бидат изгравирани со Ваше лого.

ПЕЧАТИ

Основата на печатот (гумчето) ја изработуваме ласерски на специјална гума, која е издржлива на механички и температурни влијанија, и за истата даваме доживотна гаранција.

Доколку се определите гумчето да биде стваено на самонамакувачки механизам, во продолжение на страната може да видите различни модели на механизми и истите да ги порачате.