НАПРАВЕТЕ ТРАЈНА СЛИКА

Направете слика на дрво, плексиглас или пластика, многу лесно само испратете ја вашата омилена фотографија на нашата адреса или добро скенирана на e-mail и порачајте подарок и изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛНИ

Испечатете слика, лого, текст... по избор на Вашата маска или на Вашиот мобилен. Цена за печатење - 200ден.

Повеќе...

НЕ Е СЕЕДНО КОЈ ГО МЕРИ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Нови часовници на стакло, одберете фотографија...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ

Чаши за чај, магични чаши за чај...подарок, изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТИ

Нарачајте печат по ексклузивна цена и испорака на адреса за само 1 ден. Испратете решение по факс или на е-маил...

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Голем е изборот на материјали што изгравирани изгледаат ексклузивно, можат со успешност да се искористат како репрезентативен материјал.

Повеќе...

ПРИВЕЗОЦИ

Со помош и со доработка на ласерската технологија постои можност за изработка на многу различни привезоци за клучеви. Привезоците се покажале како добар рекламен материјал, зашто долго останува врзан за клучевите.

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ПРИВРЗОЦИ - БИЛО КОЈА ФОРМА - ВАШИ МОТИВИ ПО ИЗБОР - ЛОГО ВО БОЈА

Приврзоците може да ги изработиме на различни материјали (дрво, плексиглас, кожа и сл.) во различни форми и големини и на нив да испечатиме лого, слика по Ваш избор

ПРИВЕЗОЦИ


Искуствата покажуваат дека кај голем процент од луѓето што ставиле приврзок на своите клучеви, тој таму останал многу години, што не случај со рекламните подароци што кај нас се најчесто застапени (запалки, пенкала, календари и сл). Одтука се повеќе приврзокот најдува место меѓу рекламните материјали.
Приврзокот, е и често продаван сувенир. Имаме изработено доста приврзоци со македонски мотиви и симболи.
Најчесто користени материјали за изработка се:дрво, плексиглас, кожа, комбинација на метал и дрво во најразлични форми и големини

Кружен дрвен привезок


Може да се гравира од двете страни. Изработен е на варена бука и е многу издржлив. Гравурата останува трајно. Доколку сте заинтересирани за изработка, испратете векторско лого, ќе ви испратиме бесплатен примерок.