НАПРАВЕТЕ ТРАЈНА СЛИКА

Направете слика на дрво, плексиглас или пластика, многу лесно само испратете ја вашата омилена фотографија на нашата адреса или добро скенирана на e-mail и порачајте подарок и изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛНИ

Испечатете слика, лого, текст... по избор на Вашата маска или на Вашиот мобилен. Цена за печатење - 200ден.

Повеќе...

НЕ Е СЕЕДНО КОЈ ГО МЕРИ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Нови часовници на стакло, одберете фотографија...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ

Чаши за чај, магични чаши за чај...подарок, изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТИ

Нарачајте печат по ексклузивна цена и испорака на адреса за само 1 ден. Испратете решение по факс или на е-маил...

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Голем е изборот на материјали што изгравирани изгледаат ексклузивно, можат со успешност да се искористат како репрезентативен материјал.

Повеќе...

ПРИВЕЗОЦИ

Со помош и со доработка на ласерската технологија постои можност за изработка на многу различни привезоци за клучеви. Привезоците се покажале како добар рекламен материјал, зашто долго останува врзан за клучевите.

Повеќе...

ПЕЧАТИ


Основата на печатот (гумчето) ја изработуваме ласерски на специјална гума, која е издржлива на механички и температурни влијанија, и за истата даваме доживотна гаранција. Цена за ДРВЕН ПЕЧАТ - 250ден.

Доколку се определите гумчето да биде стваено на самонамакувачки механизам, во продолжение на страната може да видите различни модели на механизми и истите да ги порачате.

Печатите сме во можност доколку се хитни да ги изработиме за 15 минути.

ПОПУСТ за книговодствени и правни бироа кои вршат регистрација на фирми. Праќаме по сите пошти во цела Македонија.

Нарачај

ФЛЕШ ПЕЧАТИ


КОМПЛЕТ АВТОМАТСКИ ПЕЧАТИ

Нова технологија на брза изработка на печати со доста ниска цена. Комплет печат и штембил за Вашата фирма по цена од само 750 денари.

КРУЖНИ АВТОМАТСКИ ПЕЧАТИ


Кружен механизам
Дијаметар
Цена со изработка во денари
Печат автоматски TRODAT 4921
21 мм
 970
Печат автоматски TRODAT 46025
25 мм
 710
Печат автоматски TRODAT 46030
30 мм
730
Печат автоматски TRODAT 4642
42 мм
860

ПРАВОАГОЛНИ АВТОМАТСКИ ПЕЧАТИ


Правоаголен механизам

Димензии

Цена

TRODAT 4910

26 х 9 мм

 500

TRODAT 4911

38 x 14 мм

 520

TRODAT 4912  

47 х 18 мм

 580

TRODAT 4913

58 х 22 мм

 640

TRODAT 4914

64 х 26 мм

 840

TRODAT 4915

70 х 25 мм

 840

Правоаголен механизам  

Димензии 

Цена

Принтер 10  

10 х 27 мм  

 

Принтер 20  

14 х 38 мм  

 

Принтер 30

18 х 47 мм

 

Принтер 40

23 х 59 мм

 

Принтер 50

30 х 69 мм

 

Принтер 60

37 х 76 мм

 

СПЕЦИФИЧНИ МЕХАНИЗМИ, ДАТУМАРИ...


Располагаме со специфични механизми за различна намена.
Пример: Механизми со датумари, со можност покрај датумот да одпечатуваат и други податоци.Механизми наменети за екстремно често користење - “офис линија“. Механизми со не стандардни димензии. Челични механизми за нумерација во печатници и сл.