НАПРАВЕТЕ ТРАЈНА СЛИКА

Направете слика на дрво, плексиглас или пластика, многу лесно само испратете ја вашата омилена фотографија на нашата адреса или добро скенирана на e-mail и порачајте подарок и изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛНИ

Испечатете слика, лого, текст... по избор на Вашата маска или на Вашиот мобилен. Цена за печатење - 200ден.

Повеќе...

НЕ Е СЕЕДНО КОЈ ГО МЕРИ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Нови часовници на стакло, одберете фотографија...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ

Чаши за чај, магични чаши за чај...подарок, изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТИ

Нарачајте печат по ексклузивна цена и испорака на адреса за само 1 ден. Испратете решение по факс или на е-маил...

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Голем е изборот на материјали што изгравирани изгледаат ексклузивно, можат со успешност да се искористат како репрезентативен материјал.

Повеќе...

ПРИВЕЗОЦИ

Со помош и со доработка на ласерската технологија постои можност за изработка на многу различни привезоци за клучеви. Привезоците се покажале како добар рекламен материјал, зашто долго останува врзан за клучевите.

Повеќе...

ГРАВИРАНИ НАТПИСИ


Со гравирање се добива траен натпис, отпорен на бришење и миење, на надворешни влијанија и во специјални услови. Со двослојните пластики се добива ефект на гравирање во боја, така да имаме голем избор на различни бои на натписи, исто и голем избор на материјали за различни услови. Цената за гравирани натписи се движи од 2 до 3ден/см2 во зависност од материјалот и формата.

ПЕЧАТЕНИ НАТПИСИ

Натписи на различни материјали. Дрво, плексиглас, лесонит, стакло, кожа и сл. Натписите се отпорни на надворешни влијанија - вода и сонце.