НАПРАВЕТЕ ТРАЈНА СЛИКА

Направете слика на дрво, плексиглас или пластика, многу лесно само испратете ја вашата омилена фотографија на нашата адреса или добро скенирана на e-mail и порачајте подарок и изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛНИ

Испечатете слика, лого, текст... по избор на Вашата маска или на Вашиот мобилен. Цена за печатење - 200ден.

Повеќе...

НЕ Е СЕЕДНО КОЈ ГО МЕРИ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Нови часовници на стакло, одберете фотографија...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ

Чаши за чај, магични чаши за чај...подарок, изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТИ

Нарачајте печат по ексклузивна цена и испорака на адреса за само 1 ден. Испратете решение по факс или на е-маил...

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Голем е изборот на материјали што изгравирани изгледаат ексклузивно, можат со успешност да се искористат како репрезентативен материјал.

Повеќе...

ПРИВЕЗОЦИ

Со помош и со доработка на ласерската технологија постои можност за изработка на многу различни привезоци за клучеви. Привезоците се покажале како добар рекламен материјал, зашто долго останува врзан за клучевите.

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ЧАСОВНИЦИ - БИЛО КОЈА ФОРМА - ВАШ ИЗБОР НА МОТИВ


SUSHI REBELLION

Часовниците можеме да ги испечатиме во скоро секоја форма и да бидат со фотографијата што вие ќе ја одберете, во зависност од големината цената е од 500 - 1000 ден.

СААТ - МОТОР


KTM

Љубители сте на мотори. Одберете модел, големина, боја и оставете на нас. Цена од 750ден. во зависност од големината.

ЅИДНИ ЧАСОВНИЦИ НА СТАКЛО


BOSS

Никогаш полесно до ѕиден часовник со фотографија и текст по Ваш избор. Цена на часовник со дијаметар 180мм и дебелина на стакло 5мм е 500 ден, а со дијаметар 30см - 850ден.

ГРАВИРАНИ ЅИДНИ ЧАСОВНИЦИ


ПЕПЕРУТКИ

Не е сеедно кој Ви го мери времето. Часовници со модерен дизајн, голем избор на материјали, боја и форма.