НАПРАВЕТЕ ТРАЈНА СЛИКА

Направете слика на дрво, плексиглас или пластика, многу лесно само испратете ја вашата омилена фотографија на нашата адреса или добро скенирана на e-mail и порачајте подарок и изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛНИ

Испечатете слика, лого, текст... по избор на Вашата маска или на Вашиот мобилен. Цена за печатење - 200ден.

Повеќе...

НЕ Е СЕЕДНО КОЈ ГО МЕРИ ВАШЕТО ВРЕМЕ

Нови часовници на стакло, одберете фотографија...

Повеќе...

ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ

Чаши за чај, магични чаши за чај...подарок, изненадување...

Повеќе...

ПЕЧАТИ

Нарачајте печат по ексклузивна цена и испорака на адреса за само 1 ден. Испратете решение по факс или на е-маил...

Повеќе...

РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

Голем е изборот на материјали што изгравирани изгледаат ексклузивно, можат со успешност да се искористат како репрезентативен материјал.

Повеќе...

ПРИВЕЗОЦИ

Со помош и со доработка на ласерската технологија постои можност за изработка на многу различни привезоци за клучеви. Привезоците се покажале како добар рекламен материјал, зашто долго останува врзан за клучевите.

Повеќе...

Наши производи

 • ГРАВИРАЊЕ
  Сувенири, привезоци, рекламен материјал

 • СЛИКИ
  Подарете слика што ќе остане засекогаш

 • Печати
  Дрвени, автоматски - изработка за најкус можен рок

 • НАТПИСИ
  Двобојна пластика, натписи за врати, машини и сл.

 • ПЛАКЕТИ И НАГРАДИ
  Разни форми и големини, облик по желба

 • ЅИДНИ ЧАСОВНИЦИ
  Украс и добар избор за подарок

 • ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ
  Чаши за чај, кафе и сл. испечатени во боја по Ваш избор

 • ФЛЕШ ПЕЧАТИ
  Комплет автоматски печати за Вашата фирма по цена од 650 денари

 • <h1> ГРАВИРАЊЕ</h1>
												<p>Макспринт е фирма со долгогодишно присуство на пазарот во повеќе дејности. Во полето на ласерското гравирање се занимава повеќе од 10 години.<br />
Ласерската технологија е се по пристутна во сите сфери на работењето, поради можноста за гравирање на секакви материјали.<br />
Доколку сакате да оставите Ваш белег, внимавајте тој да биде траен. Гравирањето е процес на одземање на матерјал од површината на предметите. Со наша помош тоа можа да го изведите со ласерска прецизност.<br />
Сите производи што ќе ги видите на нашата страна, се комплетно наша изработка и истите може да бидат изгравирани со Ваше лого, исто така гравираме и на предмети кои Вие ќе ги одберете. <br />
</p>
														
						ГРАВИРАЊЕ
 • <h1> ВАШ ТОНЕР ПАРТНЕР</h1>
												<p>Брзо, квалитетно и со гарантирано добар квалитет, целосно репарирање и полнење на Вашите тонер касети и кертриџи. За полнењето даваме целосна гаранција.</p>
														
						ВАШ ТОНЕР ПАРТНЕР
 • <h1> ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН</h1>
												<p>Испечатете било што на Вашата маска или дирекно на телефонот. Одберете фотографија или текст, контактирајте не, маската ќе Ви ја изработиме истиот ден. </p>
														
						ПЕЧАТЕНИ МАСКИ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

БЕЏОВИ


Порачајте беџ по Ваша желба, со Ваш дизајн.

ПЕЧАТЕНИ ЧАШИ


Интересно и корисно. Подарете чаша, со слика по Ваш избор. Направете изненадување - МАГИЧНА ЧАША .... сликата се појавува одкако во неа ќе турите топла вода, топло млеко и сл.